sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Agilitypäivä

Eilen olimme Suomen Kooikerhondje ry:n järjestämässä Rally-toko ja Agility päivässä Ojangossa. Päivä oli tietenkin ihan huippu Milolle ja tavattiin myös Milon sisko Weera. Näytti siltä että tunnistivat kyllä toisensa ja leikit alkoivat heti. Treenien jälkeen malttoivat hetken poseerata myös yhteiskuvassa.

Itse treenit aloitimme kouluttaja Sami Oksan kanssa meille uudella jutulla eli renkaalla. Milo onneksi tajusi jutun jujun nopeasti.Jatkoimme yhdistelmällä aita, taivutettu putki ja sama aita uudestaan. Muutaman yrityksen jälkeen tämä sujui jo hyvin. Tauon jälkeen oli vuorossa kolme aitaa peräkkäin. Tämä tuotti meille jo enemmän hankaluuksia, kun Milo halusi välillä kiertää aidat. Kolmelle aidalle lähetys onnistui kuitenkin, kun Sami oli namin kanssa vastaanottamassa lopussa. Sitten yhdistimme aitaan vielä toisen putken, joka saatiin myös onnistumaan.


Lopuksi kokeilimme myös muuri ja aita yhdistelmää, niin että aidalle menossa oli käännös. Tässä vaiheessa Milon keskittyminen alkoi enemmänkin herpaantua, eikä se oikein tiennyt mihin juosta. Lopulta onnistuimme kuitenkin.


Kaikenkaikkiaan oli oikein mukavaa saada ihan yksilövalmennnusta loistavalta kouluttajalta. Saimme oikein hyviä vinkkejä harjoittelun jatkamiseen. Toiveissa olisi että pääsisimme johonkin agility-yhdistykseen treenaamaan keväällä/kesällä. Sitä ennen ehkä pitää käydä vielä jokin pentuagilityn jatkokurssi että ei ihan unohdu jo opitut asiat. Alla vielä innokas oppilas.
Ensi viikonloppu on myös hyvin koiratäyteinen, kun lähdemme Jyväskylään Milon ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin. Tällä kertaa arvostelee naistuomari, joten toivotaan ettei tuomari jumittuisi Milon kokoon vaan näkisi sen viehättävän luonteen!

1 kommentti: