torstai 1. elokuuta 2013

12 viikkoa

 



Milo ihmettelee että miten päin tässä kuuluu olla. Lotte miettii että mitä ihmettä toi jätkä säheltää.



Lääkärissä käyty rokotusta varten. Nätisti oli ja kovasti halusi pussata tohtori-tätiä. Samalla ihmeteltiin korvien eritettä. Ei ole öttiäisen aiheuttamaa niin kokeillaan jos ruuan vaihto auttaisi. Tähän asti syönyt Royal Caninin ja Brit Caren sekoitusta sekä kanaa tai jauhelihaa iltapalan yhteydessä. Muuten herra on terve ja hyvinvoiva. Vaaka näytti 6,5kg.

Koirapuistoissa käyty tutustumassa ja muutaman sadan metrin juoksupyrähdyksiä harjoiteltu. Hyvin pysyy mukana.

Eilen 1.8 alkoi pentukoulu johon Milo osallistui äitin kanssa. "Istu" ja "maahan" oli jo tuttuja juttuja mutta harjoittelu häiriöisessä ympäristössä on tarpeen. Uusina harjoituksina tuli "viereen" ja katsekontaktin hakeminen. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen ja Milo jaksoi hyvin puoli tuntia kolmevarttisesta, mutta sitten iski väsymys eikä jaksanut enää ja köllötteli loppuajan. Jatketaan harjoittelua kotona ja viikon päästä sitten uusia asioita oppimaan.

Yksinoloa harjoiteltu päiväsaikaan ja muutamana iltana. Nyt voidaan käydä rauhassa kaupassa tai saunassa kun Milo odottaa nätisti aitauksessa sen aikaa. Vähän tuuppaa ravistella aitausta ja ilmoittaa olemassaolostaan kun kuulee että tullaan kotiin mutta tietää että pääsee pois vasta kun on rauhoittunut. Muutamana päivänä ollut mummolassa hoidossa kun isillä ollut aamuvuoro ja kohta alkaa kesälomat, niin vasta 18-20 viikkoisena joutuu jäämään pidemmiksi ajoiksi yksin kotiin.

Kakkoja ei ole tullut enää sisään ja muutamat sisäpissat osuneet aika pitkälti eteisen pissa-alustalle. Kovasti odotellaan että saatais matot taas lattioille.

Vauhtia tullut lisää ja välillä kolisee patterit ja ovet ralliradan käännöksissä ja leikkimökki heiluu kun Milo painii tuhatjalkasen kanssa. Ei ole moksiskaan vaikka välillä kolisee niin että itseä sattuu jo pelkästä myötätunnosta.

Unohtuneet sukat ja tossut päätyy leikkimökkiin alta aikayksikön ja uusi tupsuhuivi sai uusia koristereikiä.

Pihlajanmarjat ja pupun papanat maistuu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti